Vad sägs om det här?

Jag har tidigare haft en författarblogg på one.com. Eftersom jag tyckte den var statisk och svår att arbeta med fick jag tips av en författarkollega om att jag kunde ha wordpress på one.com. Nu har jag ordnat det. Redan nu känns det bra, trots att jag bara har lagt upp sidan och skrivit några rader.

01Ankomst_Att_Skriva_med_glädje_andra_utgåvan_2016Som du vet har jag en Skrivarblogg och tanken med den här bloggen är att jag ska vara mer personlig och ta dig med in i författarvardagen på ett helt annat sätt än på den andra bloggen, där du får skrivtips, boktips och mycket annat som rör skrivandet.

Det är nya saker att lära, men jag tycker om att lära mig, så det här ska säkert bli bra.

Har du tips som underlättar för mig att arbeta med den här bloggen får du gärna berätta det för mig.

Ja, då är den här bloggen officiellt invigd då.

Kram Kim

Spara

Spara

Spara

Författare: Kim M Kimselius

Jag är författare, skrivkurslärare, föreläsare och bloggare. Älskar att låta fingrarna dansa över tangentbordet för att forma ord och meningar till spännande berättelser. Jag tycker om att inspirera andra att läsa och skriva. Jag håller skrivarkurser på sommaren, i skolorna och på distans. Skolorna bokar mig ofta för att jag ska uppmuntra eleverna att läsa och skriva. Jag älskar mitt jobb.

10 reaktioner till “Vad sägs om det här?”

  1. Jag kör precis samma sak. WordPress på min one.com hemsida. Tycker det är suveränt. Det finns även en inställning man kan göra där varje inlägg automatiskt publiceras på den fb-sida som man har. ?

  2. Det ser jättefint ut, vännen! Fortsätt samma väg så kommer du med garanti att uppfylla dina högsta drömmar.

    Kramar kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *