En produktiv vecka

 

Tidig start på dagen. Omslaget till Persiens Pärla har jag som startsida på bokdatorn.

De senaste dagarna har jag varit mycket produktiv. Jag har hållit många bollar i luften,utan att för den skull stressa. Jag har tagit mig tid att laga mat och gått minst 10.000 steg per dag. En dag blev det över 19.000 steg. Då kände Tudor sig väldigt nöjd på kvällen och sov som en stock. Jag också.

Tudor på morgonpromenad i mitt paradis

När man bor så fint som vi gör är det lätt att gå många steg varje dag. Att gå rakt mot soluppgången är något jag älskar.

Tidig morgon

I år firar jag 20 år som författare. Tänk vad tiden har gått fort. Vi har bott här i Blekinge i 22 år. Så mycket har hänt, ändå känns det som om det bara var ett par år sedan vi flyttade hit.

Det här är den ultimata platsen att vara författare. Härlig omgivning, rofyllt och grannarna på lagom avstånd. Ingen som springer och stör, jag kan skriva hur mycket jag vill. Jan sköter telefonen och jag försvinner bort i fantasin, lyfter blicken ibland och tittar ut över naturen utanför fönstret.

Jag har några planer för att fira tjugoårsjubileet. Än så länge är inte klart, jag berättar mer om det längre fram.

Tänk… 20 år som författare, 40 böcker utgivna, och fem nya på gång i år. 45 böcker innan mitt tjugonde år som författare är slut och går över i 21:e. Något jag aldrig kunnat drömma om när jag debuterade med Tillbaka till Pompeji 1997.

Om ytterligare tjugo år är jag 83. Jag hoppas få leva frisk och sund längre än så, för att hinna uppnå mitt mål om 100 böcker innan jag dör. Jag jobbar på det!

Ha en underbar dag!

Jag med några av mina drygt 40 böcker. Foto Bertil Knoester.
Jag med några av mina
drygt 40 böcker.
Foto Bertil Knoester.

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

Copyright Kim M. Kimselius

Läs även Skrivarbloggen Kim M Kimselius.

Kimselius skrivtips eller Författartips hittar du skrivtips, skrivtävlingar och skrivarkurser.

Kanske vill du gå en skrivarkurs till sommaren för mig, Kim M Kimselius?

Du kanske vill gå en skrivarkurs på distans för mig?

Vad roligt att du läser min blogg. Blev du inspirerad av det här inlägget? Lämna gärna en kommentar och berätta längre ned i det här inlägget.  Eller mejla Kim M Kimselius. Välkommen tillbaka!

Här ser du några av årets nya böcker:

Döden på Island. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
”Boken är spännande hela vägen från början till slut. Något som bidrar till spänningen är att Kim Kimselius är en mästare på cliffhangers. Nästan varje kapitel avslutas med en, och det går inte att låta bli att läsa nästa kapitel.” Jenny Forsberg
Det osynliga folket på Island. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.

”Har just läst klart Döden på Island och Det osynliga folket på Island, och tycker att de är två av de bästa böckerna i serien så här långt (och det kommer från någon som älskar alla böckerna i Theo och Ramona-serien)! Fast det är förstås svårt att slå Tillbaka till Pompeji.” Wattpad/Fish-out-of-Water-5

Mördande foto. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.

”Gud vilken rysare!” Wattpad/alejon03

”En av världens mest spännande och bästa böcker tycker jag!” Wattpad/arongustavsson

 

Staden på andra sidan Fjäderpennan. Fråga efter den hos din bokhandlare eller beställ den på nätet.
”Fantasyserien, Staden på andra sidan, utgör en härlig kontrast mot den historiska Theo och Ramonaserien. Kims fantasi är levande och man vet aldrig hur historien ska utveckla sig, eller vilka äventyr som väntar på nästa blad.” Ingela Svensson

Om du vill veta mer om mig och mina böcker kan du kika in på min hemsida www.kimselius.se.

Om du vill köpa Kim M. Kimselius böcker hittar du dem här

Författare: Kim M Kimselius

Jag är författare, skrivkurslärare, föreläsare och bloggare. Älskar att låta fingrarna dansa över tangentbordet för att forma ord och meningar till spännande berättelser. Jag tycker om att inspirera andra att läsa och skriva. Jag håller skrivarkurser på sommaren, i skolorna och på distans. Skolorna bokar mig ofta för att jag ska uppmuntra eleverna att läsa och skriva. Jag älskar mitt jobb.

4 reaktioner till “En produktiv vecka”

  1. Fantastiskt! Och det är klart du kommer upp i minst hundra, du har massor av underbara skrivarår framför dig!
    Kram och ha en fin tjugoårsdag
    Eva

  2. Grattis och bra jobbat! Jag tänker så ofta på det kapitlet i ”Att skriva med glädje” där du beskriver när du fick ditt första kontrakt. Jag gråter varje gång. Det har blivit som en målbild och kanske kan detta vara ännu en, att få fira 20 år som författare – fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *